image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

image

 


A

Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.

 

Minden esetben az alapproblémát keresi, és a vázszerkezet valamint az izomrendszer egyensúlyát kísérli meg helyreállítani. Amint egy izületben vagy izomban diszfunkció lép fel, az azt 'körülvevő' izületek, izmok próbálják átvenni a blokkolt testrész szerepét, és ez minden esetben változást idéz elő a mozgásszervekben. Az izületek mozgását mindig az izmok működése határozza meg, ezért elengedhetetlen, hogy az izomműködés optimális legyen, mivel enélkül nem tudunk tartós változást elérni a csontrendszerben.


gerinc problémák

Gerinc

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa120
mod_vvisit_counterTegnap166

Oldalainkat: 3 vendég böngészi
IP cím: 54.234.65.78
 , 
MA: 2018 jan. 21

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi