image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Idegrendszer

Az ember idegrendszerének minden egyes alkotóeleme összefügg a többivel, kölcsönhatásban állnak egymással. Testünk egy olyan csodálatosan összetett szerkezet, hogy bármely szerv vagy testrész
hatással lehet egy másikra, ha látszólag nincs is kapcsolat vagy távolabb, helyezkedik el egymástól.
A periferikus idegrendszer a központi idegrendszert köti össze a test különböző szöveteivel. A gerincidegeknek különböző szinteken szenzorikus és motorikus kapcsolódásai vannak. Az üzenetek és jelek a testszövetekből a gerincvelőn keresztül jutnak vissza az agyba. A gerincidegek a gerincvelőt a csigolyák közötti nyílásokon keresztül hagyják el, és onnan egy összetett hálózaton keresztül jutnak el a test minden részéig. A periferikus idegrendszer a koponyához tartozó (agy-) idegekből, gerincidegekből és a vegetatív idegrendszerből áll.

idegrendszer


Az autonóm idegrendszer, más néven vegetatív idegrendszer, akaratunktól független, és azokat a funkciókat irányítja, amelyek automatikusan működnek, anélkül hogy tudnánk róla. Ilyen a szívdobogás szabályozása, az emésztés, a vérkeringés stb. Ezen belül megkülönböztetjük a szimpatikus és paraszimpatikus rendszert, amelyek általában ellentétes és egymást, ellensúlyozó hatásokat fejtenek ki a testre, hogy fenntartsák az egyensúly állapotát.

idegrendszer

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa127
mod_vvisit_counterTegnap166

Oldalainkat: 10 vendég böngészi
IP cím: 54.234.65.78
 , 
MA: 2018 jan. 21

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi