image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Csigolyák

A gerincoszlopot alkotó csigolyák mérete és alakja a helyzetüktől függően változik, de a többségük szerkezete alapvetően hasonló. Minden csigolyának vaskos, hengeres teste van, amelynek hátsó részéből emelkedik ki a csigolyaív. A csigolyatest és a csigolyaív által közrezárt üreg a csigolyalyuk. A csigolyalyukak alkotják a gerincvelőnek helyet, adó gerinccsatornát. A csigolyaívekből csontos nyúlványok indulnak, amelyek izületet alkotnak a két szomszédos csigolya nyúlványaival, és tapadási pontként szolgálnak a bordák és az izmok számára.

csigolyák

A gerinchez kapcsolódó inak és szalagok legfontosabb feladata a test egyenes helyzetben tartása, ezért itt jóval nagyobb a feszítőizmok száma, mint a hajlítóizmoké. A gerinc körüli izmok legmélyebb rétegét rövid izmok alkotják, amelyek az egyes csigolyákat kötik össze egymással, és a hát pozíciójának finom módosításában játsszanak szerepet. Gyakori probléma az ilyen izmok traumájánál hogy a szomszédos gerincvelői idegekre is nyomást gyakorolhat.

csigolya

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa122
mod_vvisit_counterTegnap166

Oldalainkat: 5 vendég böngészi
IP cím: 54.234.65.78
 , 
MA: 2018 jan. 21

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi