image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Izületi kapcsolatok

A szervezetünk legtöbb csontja izületet képez legalább a legalább egy másik csonttal. Ez alól mindössze az inakba beágyazott szezámcsontok jelentenek kivételt, valamint a kicsiny U alakú nyelvcsont. Az izületeket csoportosíthatjuk az általuk lehetővé tett mozgásterjedelem alapján is. Egy részük mereven rögzül, és egyáltalán nem mozog, mások csak bizonyos irányú és mértékű mozgást tesznek lehetővé, míg például a végtagokban lévő izületek, változatos mozgást engednek. Minden izület hajlékonysága függ a felépítésétől és az összetartó szövet jellegétől!

vállizület

A szinoviális izületek teszik lehetővé a legtágabb mozdulatokat. Ezeket az izületeket erős és rugalmas, kötőszöveti szalagok vagy lemezek tartják össze, hogy a csontok ne távolodhassanak el túlzottan egymástól.
A szinoviális izületek által lehetővé tett mozdulatok tartománya is az izületek felépítésétől, a kötőszalagok elhelyezkedésétől, valamint a környező inak, és izmok feszességétől függ.

vállizület röntgenképe

vállizület röntgenképe

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa125
mod_vvisit_counterTegnap166

Oldalainkat: 8 vendég böngészi
IP cím: 54.234.65.78
 , 
MA: 2018 jan. 21

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi