image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Mennyit aludj?

Keveset aludni olyan, mintha nem aludnál.


Azt gondolnánk, hogy a kevés alvás is jobb, mint a semmi, de a tudománynak nem ez az álláspontja. Egy kísérletsorozatban kimutatták, hogy ha valaki két héten keresztül csak napi hat órát alszik, olyan állapotba kerül, mintha két napig egyáltalán nem aludt volna.
Összesen 48 önkéntest vizsgáltak a kutatásban. Kétóránként végeztettek el velük különböző teszteket, amelyekben a kognitív képességeket és a reakcióidőt vizsgálták. Olyan kérdésekre is válaszolniuk kellett, hogy milyen a hangulatuk, mennyire fáradtak.

A kísérlet végére azok, akik napi hat órát aludtak, ugyanolyan állapotban voltak, mint a nem alvók. Fontos különbség, hogy ők ezt nem tudták magukról; azt hitték, normálisan viselkednek.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a nem alvás egyenlő a hatórás alvással, de az kiderült, hogy hosszú távon a kevés alvás nem elegendő. Ha nem pihenjük ki magunkat, ugyanolyan fáradtak leszünk, mint egy-két éjszakányi ébrenlét után.

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa41
mod_vvisit_counterTegnap100

We have: 7 guests, 1 bots online
IP cím: 54.160.153.233
 , 
MA: 2018 febr. 21