image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Walterfat     19 augusztus 2017 08:30 | Indonesia
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. WalterfatSM
I wish to make some custom patches with my grappling membership's (@ college) emblem on it to patch on my gis. Personally I don't assume it is a good idea to patch your gi up with other manufacturers that aren't sponsoring you/aren't initially the company of the gi itself. Once heavy metal patches your patches are sewn on and cared for correctly, they may likely outlast the gi. One of the biggest problems with conventional screen printed patches is that they crack, peel, or fade with age and use; not good for Jiu Jitsu patches.

Staff patches, the unique gi company's patches, and symbolic patches are advantageous, however in the case of manufacturers you assist, the patches type of reduce the worth of the remainder of the patches. I've always punisher rash guard had my eye on RVDDW and Isami brand gear but wasn't positive about learn how to order in the US. ChokeSports made the method extremely straightforward and the shipping was amazingly fast even together with the time allotted for customized patchwork.

That reminds me of an image I saw, the man was sporting the CTRL Industries blue and yellow Gi, and he had 4 or 5 SYR patches throughout it... Fake it till you make it lol. Additionally our custom rash guards and gi patches are made in the USA so we can provide very quick turn buy bjj belts arounds. Embroidered patches are by comparability the dearer option, again you may get one made or hundreds, just relies on what you are prepared to pay.

Personally I do not think it is a good suggestion to patch your gi up with other brands that are not sponsoring you/aren't initially the company of the gi itself. As soon as your patches are sewn on and cared for properly, they'll black moncky possible outlast the gi. One of the greatest issues with conventional display screen printed patches is that they crack, peel, or fade with age and use; not good for Jiu Jitsu patches.

Vincze Veronika     23 február 2017 20:01 | 9625 Bő, Mező utca 15.
Kedves Tamás!Nagyon köszönjük a segítséget, amit Matyinak, 14 éves fiamnak nyújtott! A csodát, amit ön csak egyszerű, könnyen megoldandó problémának látott.Ezt a "könnyen megoldható problémát" majdnem négy hónapig nem tudta megoldani senki.Két reumatológus, ortopéd orvos, gyógytorna stb. Mindenki csak "kezelte", de az okot csak Ön tudta rögtön.Önnek ezt tanítania kellene!!!Még egyszer nagyon köszönjük!Ezután is ide fordulunk, bármilyen mozgásszervi probléma adódik a családban. Csodálatos a szakértelme, a lazasága, a humora és a pozitív hozzáállása!

Bognár Veronika     14 november 2014 09:08 | Celldömölk
Egyszerűen nem találom a szavakat arra a csodára ami velünk, konkrétan a 14 éves gyermekemmel. Több éve már térdfájdalommal küzdöttünk, orvostól orvosig jártunk. Volt aki a porcerősítőt ajánlott, ilyen-olyan kenőcsöket használtunk, fájdalomcsillapítókat szedtünk, térdszortítóval járt a gyerek táncolni, tesiórára. Akkor kerültünk Tamáshoz, mikor az egyik orvosi diagnózis mellé azt kaptuk, hogy nagy szerencsére lesz szükség ahhoz, hogy a lányom térdfájdalmai megszűnjenek. Szülőként ezt a tehetetlenség érzését, hogy nem tudsz segíteni , mikor a gyermeked azzal jön oda hozzád, hogy " Anya fáj a térdem" én nem tudtam elfogadni. A lehető legjobb kezekbe kerültünk, és ha nem velünk történik nem hiszem el. Fél óra – negyven perc után a gyermekemnek a járása , a tartása megváltozott, a térdfájdalmakat felejthetjük, és mindezt egy olyan embertől kaptuk akinek a lénye,a jelleme szintén nagyon mélyen megérintett bennünket.
Nagyon szépen köszönjük neked Tamás!

Hollósi Kristóf     21 szeptember 2014 09:40 | Kapuvár
Kedves Tamás!

Hálásan köszönöm hogy segítettél, aminek köszönhetően újra fájdalommentesen tudok mozogni!
Az idei nyáron, egy szerencsétlen esés következtében kificamodott a farokcsontom. Ezután az olyan hétköznapi dolgok, mint a járás vagy a felülés is nehézkessé és fájdalmassá váltak számomra. Több orvoshoz is elmentem, de ahogy mondták, könnyebb diagnosztizálni ezt a sérülést, mint kezelni, így végül az érzéstelenítő injekció és a te kezelésed közül választhattam. Mivel nem a tünetet, hanem az okot szerettem volna megszüntetni ezért hozzád fordultam segítségért. A kezelésnek hála egy-két héten belül teljesen eltűnt a fájdalom és újra szabadon tudtam mozogni. Emellett helyre tudtad állítani az egyensúlyt a vázrendszeremben is, melynek hiánya a későbbiekben komoly mozgásszervi problémákat okozhatott volna. Könnyebbé vált a mozgás azáltal, hogy nem kell az elmozdult csontok miatt kompenzálnom. A kezelés után készült röntgenfelvételen is jól látszott a változás a korábbi felvételhez képest.


Köszönettel:
Hollósi Kristóf

Bolla László     11 szeptember 2014 17:56 | Sopron
Kedves Tamás!
Nem tudom szavakban kifejezni a hálám és tiszteletem irántad, ahogy általad meggyógyultam...számomra már hihetetlennek tünő csoda!!! Sok éves orvostól orvosig tartó huza- vona után, fél óra alatt újra teljes értékű ember lettem a tudásod által!!!!!Lábfejfájdalommal éltem a hétköznapokat, már annyira sajgott mindenem, hogy a rutin feladatokra is képtelen voltam, a természet járása melyet úgy imádok, pedig álom maradt....Neked hála ez már a mút, és ahogy tanácsoltad : Mosolyogva élek!!!! Minden tisztelettel kívánok Neked és szeretteidnek minden földi és földön túli szépet és jót!!!!! TOVÁBBI EGÉSZSÉGET ÉS SIKEREKET KÍVÁNVA ADOM ÉS VISZEM TOVÁBB HÍRED ÉS NEVED!!! KÖSZÖNÖM!!! Laci

Szabó Ágostonné     26 május 2014 08:12 | Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Hálás köszönetünk MINDEN-ért!
A férjem évek óta nem érezte ennyire jól magát!Mindketten
köszönjük, hogy ismerhetjük!
Nagy tisztelői:
Szabó Ágoston és Szabó Ágostonné

Puklér István     12 április 2014 16:48 | Sárvár
Kedves Tamás!
Itt is szeretném megköszönni még egyszer,hogy segítettél a fiamnak,aki már 3 éve kínlódott a térdével.Mi már fel adtuk az orvosokba vetett hitet és végső megoldásként mentünk el hozzád.
És láss csodát!Panaszoknak nyoma sincs!Ezek után már biztos vagyok benn,hogy ha valami hasonló probléma adódna a családunkban,akkor biztos,hogy hozzád fordulunk!
Egy nagyszerű embert ismertünk meg benned,akinek hatalmas tudása van!!!
Azt mondtad,hogy Te nem teszel csodát!
De igen!!!Annak a sok embernek,akik végső megoldásként hozzád fordulnak,azoknak szó szerint csoda,amikor Tőled gyógyultan távoznak!
Csak gratulálni tudunk az eredményeidhez és még egyszer is köszönöm a fiam nevében!

Juhászné Horváth Mária katalin     18 február 2013 09:07 |
Kedves Tamás!
Jan. 9-én megműtötték a bal csípőm. Az Ön segítségével elég erős az izomzat ahhoz, hogy tornáztatni tudjam.Igaza volt, hogy a beteg lábat kell erősíteni. Március végén már talán el tudok menni Önhöz. Jó egészséget kívánok! Kati néni

Szabó Ágostonné     03 július 2012 11:43 | 5091 Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Nagyon köszönöm, hogy a június 25.-i találkozásunk alkalmával, a fájdalmaimat, a lepedővel együtt a szennyestartóba dobta! Megint jól vagyok, szépen és fájdalom nélkül tudok járni, ismét tudok az oldalamon feküdni és mosolyogni!
Hálás köszönet kimondása és leírása, nem elég, az Ön óriási tudásáért, szakértelméért, az odaadó munkájáért, ahogyan segít rajtunk, a szenvedőkön!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Üdvözlettel: Szabó Ágostonné

Szabó Ágostonné     23 április 2012 09:53 | Tószeg(Szolnoktól 15km-re)
Kedves Tamás!Sajnos nem tudtam erről a lehetőségről, hogy nyilvánosan is kifejezhetem hálámat és bátoríthatom sorstársaimat!
Szeretnék Önnek hálás köszönetet mondani, 2008.szeptemberi első talalkozásunkért, az azt követőkért, s az utolsó, 2012.április 21.-i rendkívüli segítségéért.
Az Ön rendkívüli személyisége, a hatalmas tudása, az inteligenciája, az empátiája, elfeledteti az emberekel a szenvedését.
A térdprotézis mütétem után, Ön vezetett vissza a
világába, az Ön segítségével elhittem, hogy tudok egyedül járni, szépen, egyenes testtartással, mosolyogva, fájdalom nélkül! Köszönöm, önnek, hogy visszaadta az egészségemet, az önbizalmamat, s visszaadott a családomnak aktív nagymamaként!
Köszönöm a sorsnak, hogy ŐN LÉTEZIK, s köszönöm Wéber Virágnak, hogy megmutatta az Önhöz vezető utat!
Igaz szeretettel köszönjük, nagy tisztelői: Szabó Ágostonné és családja


21
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa52
mod_vvisit_counterTegnap76

Oldalainkat: 12 vendég böngészi
IP cím: 54.196.101.118
 , 
MA: 2017 aug. 19

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi