Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Vincze Veronika     23 február 2017 20:01 | 9625 Bő, Mező utca 15.
Kedves Tamás!Nagyon köszönjük a segítséget, amit Matyinak, 14 éves fiamnak nyújtott! A csodát, amit ön csak egyszerű, könnyen megoldandó problémának látott.Ezt a "könnyen megoldható problémát" majdnem négy hónapig nem tudta megoldani senki.Két reumatológus, ortopéd orvos, gyógytorna stb. Mindenki csak "kezelte", de az okot csak Ön tudta rögtön.Önnek ezt tanítania kellene!!!Még egyszer nagyon köszönjük!Ezután is ide fordulunk, bármilyen mozgásszervi probléma adódik a családban. Csodálatos a szakértelme, a lazasága, a humora és a pozitív hozzáállása!

Bognár Veronika     14 november 2014 09:08 | Celldömölk
Egyszerűen nem találom a szavakat arra a csodára ami velünk, konkrétan a 14 éves gyermekemmel. Több éve már térdfájdalommal küzdöttünk, orvostól orvosig jártunk. Volt aki a porcerősítőt ajánlott, ilyen-olyan kenőcsöket használtunk, fájdalomcsillapítókat szedtünk, térdszortítóval járt a gyerek táncolni, tesiórára. Akkor kerültünk Tamáshoz, mikor az egyik orvosi diagnózis mellé azt kaptuk, hogy nagy szerencsére lesz szükség ahhoz, hogy a lányom térdfájdalmai megszűnjenek. Szülőként ezt a tehetetlenség érzését, hogy nem tudsz segíteni , mikor a gyermeked azzal jön oda hozzád, hogy " Anya fáj a térdem" én nem tudtam elfogadni. A lehető legjobb kezekbe kerültünk, és ha nem velünk történik nem hiszem el. Fél óra – negyven perc után a gyermekemnek a járása , a tartása megváltozott, a térdfájdalmakat felejthetjük, és mindezt egy olyan embertől kaptuk akinek a lénye,a jelleme szintén nagyon mélyen megérintett bennünket.
Nagyon szépen köszönjük neked Tamás!

Hollósi Kristóf     21 szeptember 2014 09:40 | Kapuvár
Kedves Tamás!

Hálásan köszönöm hogy segítettél, aminek köszönhetően újra fájdalommentesen tudok mozogni!
Az idei nyáron, egy szerencsétlen esés következtében kificamodott a farokcsontom. Ezután az olyan hétköznapi dolgok, mint a járás vagy a felülés is nehézkessé és fájdalmassá váltak számomra. Több orvoshoz is elmentem, de ahogy mondták, könnyebb diagnosztizálni ezt a sérülést, mint kezelni, így végül az érzéstelenítő injekció és a te kezelésed közül választhattam. Mivel nem a tünetet, hanem az okot szerettem volna megszüntetni ezért hozzád fordultam segítségért. A kezelésnek hála egy-két héten belül teljesen eltűnt a fájdalom és újra szabadon tudtam mozogni. Emellett helyre tudtad állítani az egyensúlyt a vázrendszeremben is, melynek hiánya a későbbiekben komoly mozgásszervi problémákat okozhatott volna. Könnyebbé vált a mozgás azáltal, hogy nem kell az elmozdult csontok miatt kompenzálnom. A kezelés után készült röntgenfelvételen is jól látszott a változás a korábbi felvételhez képest.


Köszönettel:
Hollósi Kristóf

Bolla László     11 szeptember 2014 17:56 | Sopron
Kedves Tamás!
Nem tudom szavakban kifejezni a hálám és tiszteletem irántad, ahogy általad meggyógyultam...számomra már hihetetlennek tünő csoda!!! Sok éves orvostól orvosig tartó huza- vona után, fél óra alatt újra teljes értékű ember lettem a tudásod által!!!!!Lábfejfájdalommal éltem a hétköznapokat, már annyira sajgott mindenem, hogy a rutin feladatokra is képtelen voltam, a természet járása melyet úgy imádok, pedig álom maradt....Neked hála ez már a mút, és ahogy tanácsoltad : Mosolyogva élek!!!! Minden tisztelettel kívánok Neked és szeretteidnek minden földi és földön túli szépet és jót!!!!! TOVÁBBI EGÉSZSÉGET ÉS SIKEREKET KÍVÁNVA ADOM ÉS VISZEM TOVÁBB HÍRED ÉS NEVED!!! KÖSZÖNÖM!!! Laci

Szabó Ágostonné     26 május 2014 08:12 | Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Hálás köszönetünk MINDEN-ért!
A férjem évek óta nem érezte ennyire jól magát!Mindketten
köszönjük, hogy ismerhetjük!
Nagy tisztelői:
Szabó Ágoston és Szabó Ágostonné

Puklér István     12 április 2014 16:48 | Sárvár
Kedves Tamás!
Itt is szeretném megköszönni még egyszer,hogy segítettél a fiamnak,aki már 3 éve kínlódott a térdével.Mi már fel adtuk az orvosokba vetett hitet és végső megoldásként mentünk el hozzád.
És láss csodát!Panaszoknak nyoma sincs!Ezek után már biztos vagyok benn,hogy ha valami hasonló probléma adódna a családunkban,akkor biztos,hogy hozzád fordulunk!
Egy nagyszerű embert ismertünk meg benned,akinek hatalmas tudása van!!!
Azt mondtad,hogy Te nem teszel csodát!
De igen!!!Annak a sok embernek,akik végső megoldásként hozzád fordulnak,azoknak szó szerint csoda,amikor Tőled gyógyultan távoznak!
Csak gratulálni tudunk az eredményeidhez és még egyszer is köszönöm a fiam nevében!

Juhászné Horváth Mária katalin     18 február 2013 09:07 |
Kedves Tamás!
Jan. 9-én megműtötték a bal csípőm. Az Ön segítségével elég erős az izomzat ahhoz, hogy tornáztatni tudjam.Igaza volt, hogy a beteg lábat kell erősíteni. Március végén már talán el tudok menni Önhöz. Jó egészséget kívánok! Kati néni

Szabó Ágostonné     03 július 2012 11:43 | 5091 Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Nagyon köszönöm, hogy a június 25.-i találkozásunk alkalmával, a fájdalmaimat, a lepedővel együtt a szennyestartóba dobta! Megint jól vagyok, szépen és fájdalom nélkül tudok járni, ismét tudok az oldalamon feküdni és mosolyogni!
Hálás köszönet kimondása és leírása, nem elég, az Ön óriási tudásáért, szakértelméért, az odaadó munkájáért, ahogyan segít rajtunk, a szenvedőkön!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Üdvözlettel: Szabó Ágostonné

Szabó Ágostonné     23 április 2012 09:53 | Tószeg(Szolnoktól 15km-re)
Kedves Tamás!Sajnos nem tudtam erről a lehetőségről, hogy nyilvánosan is kifejezhetem hálámat és bátoríthatom sorstársaimat!
Szeretnék Önnek hálás köszönetet mondani, 2008.szeptemberi első talalkozásunkért, az azt követőkért, s az utolsó, 2012.április 21.-i rendkívüli segítségéért.
Az Ön rendkívüli személyisége, a hatalmas tudása, az inteligenciája, az empátiája, elfeledteti az emberekel a szenvedését.
A térdprotézis mütétem után, Ön vezetett vissza a
világába, az Ön segítségével elhittem, hogy tudok egyedül járni, szépen, egyenes testtartással, mosolyogva, fájdalom nélkül! Köszönöm, önnek, hogy visszaadta az egészségemet, az önbizalmamat, s visszaadott a családomnak aktív nagymamaként!
Köszönöm a sorsnak, hogy ŐN LÉTEZIK, s köszönöm Wéber Virágnak, hogy megmutatta az Önhöz vezető utat!
Igaz szeretettel köszönjük, nagy tisztelői: Szabó Ágostonné és családja

Takács Zoltán     23 március 2012 11:18 | Szombathely
Az érzést ami az elsö kezelés után belémköltözött, talán az ujjászületés érzésével lehetne körülírni. A gerincoszlopon történt még gyerekkori elváltozások miatt mindig nehezemre esett hosszabb ideig sétálni, egy helyben állni, sportolás közben az egyensúlyi állapotot megtalálni és fizikai munkát végezni hátfájdalom nélkül. Az orvoslás "szakértöi" megállapították, hogy ez bizony gerincferdülés (a bal lábam 3 cm-el feljebb volt). Nem lehet mit tenni, menni kell úszni és húzzam ki magam, majd jó lesz.. No meg kaptam lúdtalpbetétet. Szuper mindenki boldog gondolták... Én még nem voltam boldog és kerestem a megoldást. Megtaláltam! Most már egyenes gerinccel írom ezeket a sorokat. A hosszú séták és a tegnapi 8 órás állómunka sem okoz már kellemetlenséget. Kétszer voltam Tamásnál és ilyen profizmussal, nyugalommal és hozzáállással még nem találkoztam. Gratulálok az eredményekhez és köszönöm szépen az egészség lehetöségét.


20
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa24
mod_vvisit_counterTegnap119

Oldalainkat: 21 vendég, 1 bots böngészi
IP cím: 54.156.86.61
 , 
MA: 2018 márc. 21

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi