image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Szabó Ágostonné     23 április 2012 09:53 | Tószeg(Szolnoktól 15km-re)
Kedves Tamás!Sajnos nem tudtam erről a lehetőségről, hogy nyilvánosan is kifejezhetem hálámat és bátoríthatom sorstársaimat!
Szeretnék Önnek hálás köszönetet mondani, 2008.szeptemberi első talalkozásunkért, az azt követőkért, s az utolsó, 2012.április 21.-i rendkívüli segítségéért.
Az Ön rendkívüli személyisége, a hatalmas tudása, az inteligenciája, az empátiája, elfeledteti az emberekel a szenvedését.
A térdprotézis mütétem után, Ön vezetett vissza a
világába, az Ön segítségével elhittem, hogy tudok egyedül járni, szépen, egyenes testtartással, mosolyogva, fájdalom nélkül! Köszönöm, önnek, hogy visszaadta az egészségemet, az önbizalmamat, s visszaadott a családomnak aktív nagymamaként!
Köszönöm a sorsnak, hogy ŐN LÉTEZIK, s köszönöm Wéber Virágnak, hogy megmutatta az Önhöz vezető utat!
Igaz szeretettel köszönjük, nagy tisztelői: Szabó Ágostonné és családja

Takács Zoltán     23 március 2012 11:18 | Szombathely
Az érzést ami az elsö kezelés után belémköltözött, talán az ujjászületés érzésével lehetne körülírni. A gerincoszlopon történt még gyerekkori elváltozások miatt mindig nehezemre esett hosszabb ideig sétálni, egy helyben állni, sportolás közben az egyensúlyi állapotot megtalálni és fizikai munkát végezni hátfájdalom nélkül. Az orvoslás "szakértöi" megállapították, hogy ez bizony gerincferdülés (a bal lábam 3 cm-el feljebb volt). Nem lehet mit tenni, menni kell úszni és húzzam ki magam, majd jó lesz.. No meg kaptam lúdtalpbetétet. Szuper mindenki boldog gondolták... Én még nem voltam boldog és kerestem a megoldást. Megtaláltam! Most már egyenes gerinccel írom ezeket a sorokat. A hosszú séták és a tegnapi 8 órás állómunka sem okoz már kellemetlenséget. Kétszer voltam Tamásnál és ilyen profizmussal, nyugalommal és hozzáállással még nem találkoztam. Gratulálok az eredményekhez és köszönöm szépen az egészség lehetöségét.

Juhászné Horváth Mária     07 február 2012 17:47 |
Kedves Tamás!
Mi már régi ismerősök vagyunk, mert több mint két éve enyhít a fájdalmaimon és erősíti a bal lábam, a bal csípőm kopott. Nyaki szédüléseim megszűntek. Kár, hogy nem találtam meg előbb, mert akkor talán nem nőtt volna össze az 5-7 nyakcsigolyám. Sajnos a fizikóterápiás kezelések nem használtak, mert a bal csípőm el volt csúszva. Ezt első alkalommal helyretette. Legutóbb január végén a térdfájásomra panaszkodtam. Igaza volt, most kevésbé fáj a térdem. Én azt hittem, hogy be van gyulladva, de nyújtani kellett az izmokat, és ez segített. A MagneKal alkalmanként is segít, mert megszünteti az izmok feszülését. Üdvözlettel: Juhászné Horváth Mária Katalin

Vitos Elemér     02 február 2012 20:49 | Mosonmagyaróvár
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. eli7109
Sosem hittem volna!

Egy évig szenvedtem "tenisz könyök" szindrómával, mely odáig fajult, hogy rettegtem emberekkel kezet fogni,nem tudtam írni, enni és persze a kiváltó okokat:fallabda, fitnesz és jégkorongozás teljesen mellőznöm kellett!
Mindenféle gyógykenőcs,majd 2 szeri szteroid injekció és gipsz után sem javult csak stagnált az állapotom!
Mindenben kapaszkodtam bár sosem voltam híve, de elmentem egy "csoda dokihoz" aki egy általános "kuruzslás és masszázs egyvelege" után teljesen kiábrándított ezen gyógyulási módszerből.
Ezek után nagyon nehezen vettem rá magam kedves ismerősöm javaslatára, hogy elmenjek a Tamáshoz.Lelkileg feladtam, nem hittem már benne és láss csodát, egy végtelenül szerény szimpatikus és utólag mondhatom fantasztikus tudással megáldott úriember egy fél óra alatt 50%-os javulást ért el a "látó kezével" és gépével!
Nem hittem el, hogy ilyen létezik és két hét múlva újra elmentem és azóta visszakaptam az ÉLETEM, sportolhatok!
Most épp a bátyámon segít hasonló tünetek megszüntetésében.
Végtelenül hálás vagyok, azóta hirdetem az "igét"!:-)
Köszönöm neked Tamás!

Kovács Miklósné     24 január 2012 17:40 | Győrladamér
Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Tamásnak, egyben segíteni másoknak, hogy ne adják fel a reményt. Több mint 21 éve kezdődtek a derékfájdalmaim. Először "csak" deréktáji fájdalmaim voltak, amik elviselhetőek voltak ugyan, de egyre hosszasabban és erősebben jelentkeztek. Lumbaghonak vélték, a röntgen nem igazán mutatott ki elváltozást kopáson kívül (ekkor 18 éves voltam!). Gyógyszeres kezeléseket kaptam, amik nem sokat használtak. Ahogy múlt az idő, úgy lettem egyre rosszabbul, csökkent a mozgásképességem, injekciós kezelés, fizikoterápia, masszázs, gyógytornák következtek, de mindig az volt a megállapítás, hogy ez nem okozhat ekkora fájdalmat. Mígnem tavaly februárban kiszakadt porckorongsérvvel megoperáltak. Újabb torna, szanatórium, úszás, stb. A már elviselhetetlen fájdalmam ugyan megszűnt, de nem múlt el. Decemberre mindkét lában teljesen lezsibbadt, gyógytornászhoz fordultam - akinek ma is köszönöm, hogy Tamáshoz irányított. A medencecsontom 4 cm-rel volt elbillenve, amit már az első kezelés alatt - fájdalommentesen - szinte teljesen sikerült helyre mozgatni. 2. nap éreztem azt, hogy igen, most már elhiszem, hogy élhetek fájdalommentesen! A következő alkalommal a csigolyáimat is visszamozgatta, és azóta újjászülettem. Mindig sportoltam, de most fájdalom nélkül teszem, természetesen fokozatosan terhelve magamat. Ami még meglepő volt számomra, hogy az emésztésem is rendbe jött. Tamás azt mondta: - Szerencsés vagyok. - Igen, azt hiszem, igaza van.
Köszönöm Tamás!

Irén     24 január 2012 16:46 | Austria
Miután évekig egy orvos sem tudott segíteni rajtam, Tamás Te szabadítottál meg a krónikus derékfájásomtól, de nem csak nekem, hanem családom több tagjának, és sok barátomnak is nagyon segítettél. Az mellett hogy egy szakmai zseni vagy, nagyon becsüllek és szeretlek segítökészséged, együttérzésed miatt, s az miatt is,hogy a nagy tudásod mellett olyan szerény és emberséges maradtál. Köszönök mindent! Irén

Püski Tamás     20 január 2012 15:07 | sopron
Tisztelt uram!
Szertetném megköszönni és egyben közzé tenni,gyógyulásom történetét.A sport tette teljessé az eddigi életemet ami 200cm-es magasság és 120kg-os tömeg mellett nem is csoda hisz mindíg komolyan vettem legyen az úszás,kick-box stb.Két éve történt,hogy egyre jobban elkezdtek fájni a lábaim begyulladt és remegett mind a kettő.Gerincsérvre gyanakodtam de a ct ill röntgen nem mutatott ki
semmit.Ezután elkezdtem orvosról orvosra járni lehetett az ortopédus,reumatológus vagy csak gyógymasszőr de nem javult! Nekem elhihetik mennyit kínlódtam ezalatt az idő alatt amíg meg nem kaptam Kövér Tamás telefonszámát.Majd 2012 januárjában fogadott és inenntől kezdve megváltozott az életem.Mintha újjászülettem volna,ugyanis 3,5cm-ert elcsúszott a csípőm jobbról ballra dőltem mint egy torony és elnyomta az idegeket a lábaimban. Tamás meggyógyított. Köszönöm !! Ha az orvosokba vetett hitüket már teljesen elvesztették,ne adják fel van megoldás.

Horváth Luca     15 november 2010 19:49 | Győr
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretném megköszönni Tamásnak és egyben megosztani mindenkivel gyógyulásom „sztoriját”.
16 éves vagyok, úgy másfél évvel ezelőtt fájni kezdett a bal térdem majd később már a jobb is. Nem érte trauma, nem ütöttem meg. A fájdalom nem akart elmúlni, hol erősödött, hol egy kicsit elviselhetőbb lett. Panaszommal felkerestem egy szakorvost, aki röntgent és ultrahang felvételt készített térdeimről. A röntgen nem mutatott ki elváltozást, míg az ultrahang porclágyulást és egyéb „apró” elváltozásokat mutatott. A szakorvos porcerősítőt írt fel és a türelmemet kérte a gyógyulásig. Sajnos nem történt változás, továbbra is nagyon fájt. Már az is megfordult a fejemben, hogy abba kell hagynom kedvenc sportomat, a társastáncot. Egyik ismerősömtől - akinek súlyos gerincproblémái voltak - kaptam meg Tamás telefonszámát.
Első találkozásunkkor rögtön észrevette, hogy folyamatosan az egyik lábamra helyezem a súlyt és 2cm eltérés van a lábaim hosszúsága között. Az első kezeléskor Tamás „egyensúlyba hozott”, kiropogtatta a gerincemet, medencémet, nyakamat, hátamat stb., a 2cm-es eltérés megszűnt. Eközben észre sem vettem az apróbb fájdalmakat, hiszen olyan jól elbeszélgettünk.
Mire vége lett a kezelésnek már éreztem is a különbséget a korábbi állapotomhoz képest. Szinte „lebegtem” amikor leszálltam az ágyról. :-)Sok mozgást és napi rendszerességgel történő nyújtást kell még alkalmaznom teljes felépülésem érdekében, de ez nem esik nehezemre, hiszen újra mozoghatok anélkül, hogy fájdalmat éreznék.
Tamás, még egyszer köszönöm, hogy meggyógyítottál! Üdv: Luca :-) :-)

Pintér-Péntek Marica     22 június 2010 07:52 | Győr
Kedves Tamás! Nagyon megörültem, amikor értesültem arról, hogy Mindenkivel megoszhatom gyógyulásom történetét, amit Neked köszönhetek!
Pár évvel ezelőtt karamboloztam és komoly nyaki és gerinc sérüléseket szenvedtem. Az állapotom odáig fajult, hogy állandósult a fejfájásom, a nyakam mozgásképtelen lett és elviselhetetlen fájdalmakat éreztem. A véletlennek köszönhetően jutottam el Tamáshoz és már az első kezelés után enyhültek a fájdalmaim. Komoly szaktudásának, kitartó és következetes munkájának köszönhetem, hogy már volt olyan, hogy elfelejtettem elmenni a kezelésre :-) ami azt jelenti: Meggyógyultam! Azóta több barátomnak is ajánlottam Őt és mindenki egybehangzó véleménye, hogy Neki köszönhetjük, hogy újra visszatértünk régi önmagunkhoz, fájdalmak nélkül éljük életünket.
Kedves Tamás! Mindannyiunk nevében szeretném megköszönni szeretettel átitatott, odaadó munkádat, amelyet veleszületett szerénységed erősít! Remélem mindig lesznek apró-cseprő ,,meghibásodásaim", hogy még sokáig járhassak hozzád! :-):-)
Baráti üdvözlettel: Pintér-Péntek Marica, Győr

Prennerné Papp Beatrix     20 június 2010 16:47 |
Egyik éjszaka arra ébredtem,hogy forog velem a szoba,és mintha egy hullámvasútban ülnék majdnem kiestek a szemeim, annyira szédültem. Ez a rosszullét eltartott 2-3 hétig, amihez erős hányinger, hányás és étvágytalanság is társult. Nagyon megijedtem. Voltam fülészeten, nyaki-gerinc röntgenen, különböző vizsgálatokon, de nem derült ki, hogy mi okozza ezt az erős szédülést. Aztán sok ismerősömtől hallottam már Kövér Tamásról. Így kerültem hozzá. Az első kezelést követő napokban már csak néha-néha szédültem, mára teljesen jól vagyok. Csigolyáim a helyére kerültek,Így a nyaki ereim is felszabadultak,a fejem pedig vérhez jutott.Szeretném megköszönni Tamásnak,hogy a magas szintű tudásával meggyógyított,tanácsait megfogadva, ma már minden nap mozgatom a fejem, és a nyakam,mert tudom,hogy ez mennyire fontos!Aki hasonló betegséggel küzd,mindenkinek őszintén ajánlom ,hogy bátran! keresse fel a manual terápiás szolgáltatásokat, mert Kövér Tamás egy kiemelkedő tudással rendelkező csontkovács. Tisztelettel: Prennerné Bea


22
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa79
mod_vvisit_counterTegnap89

Oldalainkat: 4 vendég, 2 bots böngészi
IP cím: 54.226.132.197
 , 
MA: 2017 dec. 14

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi