image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

dr.Tóth Zsuzsanna     15 június 2010 06:40 |
Medence, keresztcsonti és bal combtáji fájdalmaimtól szabadultam meg néhány kezelést követően. Ezt szeretném megköszönni Tamásnak és megosztani másokkal.
Hónapok óta fájdalmat éreztem a keresztcsont bal oldalán, a medencével való ízesülés helyén. Tulajdonképpen nyugalomban sem voltam panaszmentes. Álláskor, járáskor úgy éreztem egy idő után hogy „leszakad” a derekam, előrehajoláskor pedig a fájdalom kisugárzott a bal csípőm felé és a bal combcsontom mentén a combom külső részére is.
Tamás megállapította hogy statikai jellegű problémám van, elmozdult a medencém, fájdalmaim nagy részét pedig az emiatt kialakult aszimmetrikus izomterhelés okozza.
Az első kezelést követően a medencetáji fájdalmaim már másnapra lényegesen enyhültek. Néhány utókezeléssel az izmaimat is sikerült megnyújtani és elősegíteni hogy alkalmazkodjanak az „új” , tulajdonképpeni normális statikai helyzethez.
Utasításait követve, figyelve arra , hogy egyformán terheljem a két végtagomat álláskor, járáskor és izmaimat is szimmetrikusan használjam, izompanaszaim is fokozatosan megszűntek.
Ma már panaszmentesen tudok gyalogolni, tornázni és jógázni , amiért nagyon hálás vagyok.


21
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa65
mod_vvisit_counterTegnap76

Oldalainkat: 25 vendég böngészi
IP cím: 54.196.101.118
 , 
MA: 2017 aug. 19

Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég böngészi