image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

sagi monika     15 június 2010 08:07 | Nyúl
Szeretnék köszönetet mondani a gyógyításért és egyben bátran ajánlani a maunal terápiás szolgáltatásokat. Nagyon rossz állapotban fordultam Kövér Tamáshoz, nyak és hátizom fájdalmaimmal, melyet iszonyú fejfájás és magas vérnyomás kísért. A helytelen testtartás,hosszú távú ülő munka és néha stressz is párosult a problémám kialakulásához. Amikor a beteg orvosi segítséget nem kap,mert"ez a probléma még műtéti beavatkozást nem igényel",akkor gondolkodtam el,hogy ilyen iszonyú fájdalmak mellett milyen megoldás lehetséges és kihez forduljak? Féltem és fenntartásaim voltak a csontkovács általi gyógyítással kapcsolatban. Most már elmondhatom, hogy ez rossz gondolat volt. A kezelések fokozatosan szüntették meg a fájdalmamat.Tamás utasításait követve - otthoni és napközbeni torna(nyújtások) és rendszeres testmozgás hatására állapotom stabilizálódott, fájdalmam megszűnt. Egy olyan szakembert ismertem meg akit munkája és hozzá állása csak többé tesz!
Pákozdiné Sági Mónika
2010.06.15.

dr.Tóth Zsuzsanna     15 június 2010 06:40 |
Medence, keresztcsonti és bal combtáji fájdalmaimtól szabadultam meg néhány kezelést követően. Ezt szeretném megköszönni Tamásnak és megosztani másokkal.
Hónapok óta fájdalmat éreztem a keresztcsont bal oldalán, a medencével való ízesülés helyén. Tulajdonképpen nyugalomban sem voltam panaszmentes. Álláskor, járáskor úgy éreztem egy idő után hogy „leszakad” a derekam, előrehajoláskor pedig a fájdalom kisugárzott a bal csípőm felé és a bal combcsontom mentén a combom külső részére is.
Tamás megállapította hogy statikai jellegű problémám van, elmozdult a medencém, fájdalmaim nagy részét pedig az emiatt kialakult aszimmetrikus izomterhelés okozza.
Az első kezelést követően a medencetáji fájdalmaim már másnapra lényegesen enyhültek. Néhány utókezeléssel az izmaimat is sikerült megnyújtani és elősegíteni hogy alkalmazkodjanak az „új” , tulajdonképpeni normális statikai helyzethez.
Utasításait követve, figyelve arra , hogy egyformán terheljem a két végtagomat álláskor, járáskor és izmaimat is szimmetrikusan használjam, izompanaszaim is fokozatosan megszűntek.
Ma már panaszmentesen tudok gyalogolni, tornázni és jógázni , amiért nagyon hálás vagyok.


22
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa78
mod_vvisit_counterTegnap89

Oldalainkat: 3 vendég, 2 bots böngészi
IP cím: 54.226.132.197
 , 
MA: 2017 dec. 14

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi