image image image
Magunkról   A Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.
Magnekal MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!
Gyakran ismételt kérdések   Mikor alkalmazható a kezelés? Minden olyan esetben, amikor az izom- vagy csontrendszerben diszfunkció lép fel.

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Szabó Ágostonné     26 május 2014 08:12 | Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Hálás köszönetünk MINDEN-ért!
A férjem évek óta nem érezte ennyire jól magát!Mindketten
köszönjük, hogy ismerhetjük!
Nagy tisztelői:
Szabó Ágoston és Szabó Ágostonné

Puklér István     12 április 2014 16:48 | Sárvár
Kedves Tamás!
Itt is szeretném megköszönni még egyszer,hogy segítettél a fiamnak,aki már 3 éve kínlódott a térdével.Mi már fel adtuk az orvosokba vetett hitet és végső megoldásként mentünk el hozzád.
És láss csodát!Panaszoknak nyoma sincs!Ezek után már biztos vagyok benn,hogy ha valami hasonló probléma adódna a családunkban,akkor biztos,hogy hozzád fordulunk!
Egy nagyszerű embert ismertünk meg benned,akinek hatalmas tudása van!!!
Azt mondtad,hogy Te nem teszel csodát!
De igen!!!Annak a sok embernek,akik végső megoldásként hozzád fordulnak,azoknak szó szerint csoda,amikor Tőled gyógyultan távoznak!
Csak gratulálni tudunk az eredményeidhez és még egyszer is köszönöm a fiam nevében!

Juhászné Horváth Mária katalin     18 február 2013 09:07 |
Kedves Tamás!
Jan. 9-én megműtötték a bal csípőm. Az Ön segítségével elég erős az izomzat ahhoz, hogy tornáztatni tudjam.Igaza volt, hogy a beteg lábat kell erősíteni. Március végén már talán el tudok menni Önhöz. Jó egészséget kívánok! Kati néni

Szabó Ágostonné     03 július 2012 11:43 | 5091 Tószeg, Rákóczi út 65
Kedves Tamás!
Nagyon köszönöm, hogy a június 25.-i találkozásunk alkalmával, a fájdalmaimat, a lepedővel együtt a szennyestartóba dobta! Megint jól vagyok, szépen és fájdalom nélkül tudok járni, ismét tudok az oldalamon feküdni és mosolyogni!
Hálás köszönet kimondása és leírása, nem elég, az Ön óriási tudásáért, szakértelméért, az odaadó munkájáért, ahogyan segít rajtunk, a szenvedőkön!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Üdvözlettel: Szabó Ágostonné

Szabó Ágostonné     23 április 2012 09:53 | Tószeg(Szolnoktól 15km-re)
Kedves Tamás!Sajnos nem tudtam erről a lehetőségről, hogy nyilvánosan is kifejezhetem hálámat és bátoríthatom sorstársaimat!
Szeretnék Önnek hálás köszönetet mondani, 2008.szeptemberi első talalkozásunkért, az azt követőkért, s az utolsó, 2012.április 21.-i rendkívüli segítségéért.
Az Ön rendkívüli személyisége, a hatalmas tudása, az inteligenciája, az empátiája, elfeledteti az emberekel a szenvedését.
A térdprotézis mütétem után, Ön vezetett vissza a
világába, az Ön segítségével elhittem, hogy tudok egyedül járni, szépen, egyenes testtartással, mosolyogva, fájdalom nélkül! Köszönöm, önnek, hogy visszaadta az egészségemet, az önbizalmamat, s visszaadott a családomnak aktív nagymamaként!
Köszönöm a sorsnak, hogy ŐN LÉTEZIK, s köszönöm Wéber Virágnak, hogy megmutatta az Önhöz vezető utat!
Igaz szeretettel köszönjük, nagy tisztelői: Szabó Ágostonné és családja

Takács Zoltán     23 március 2012 11:18 | Szombathely
Az érzést ami az elsö kezelés után belémköltözött, talán az ujjászületés érzésével lehetne körülírni. A gerincoszlopon történt még gyerekkori elváltozások miatt mindig nehezemre esett hosszabb ideig sétálni, egy helyben állni, sportolás közben az egyensúlyi állapotot megtalálni és fizikai munkát végezni hátfájdalom nélkül. Az orvoslás "szakértöi" megállapították, hogy ez bizony gerincferdülés (a bal lábam 3 cm-el feljebb volt). Nem lehet mit tenni, menni kell úszni és húzzam ki magam, majd jó lesz.. No meg kaptam lúdtalpbetétet. Szuper mindenki boldog gondolták... Én még nem voltam boldog és kerestem a megoldást. Megtaláltam! Most már egyenes gerinccel írom ezeket a sorokat. A hosszú séták és a tegnapi 8 órás állómunka sem okoz már kellemetlenséget. Kétszer voltam Tamásnál és ilyen profizmussal, nyugalommal és hozzáállással még nem találkoztam. Gratulálok az eredményekhez és köszönöm szépen az egészség lehetöségét.

Juhászné Horváth Mária     07 február 2012 17:47 |
Kedves Tamás!
Mi már régi ismerősök vagyunk, mert több mint két éve enyhít a fájdalmaimon és erősíti a bal lábam, a bal csípőm kopott. Nyaki szédüléseim megszűntek. Kár, hogy nem találtam meg előbb, mert akkor talán nem nőtt volna össze az 5-7 nyakcsigolyám. Sajnos a fizikóterápiás kezelések nem használtak, mert a bal csípőm el volt csúszva. Ezt első alkalommal helyretette. Legutóbb január végén a térdfájásomra panaszkodtam. Igaza volt, most kevésbé fáj a térdem. Én azt hittem, hogy be van gyulladva, de nyújtani kellett az izmokat, és ez segített. A MagneKal alkalmanként is segít, mert megszünteti az izmok feszülését. Üdvözlettel: Juhászné Horváth Mária Katalin

Vitos Elemér     02 február 2012 20:49 | Mosonmagyaróvár
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. eli7109
Sosem hittem volna!

Egy évig szenvedtem "tenisz könyök" szindrómával, mely odáig fajult, hogy rettegtem emberekkel kezet fogni,nem tudtam írni, enni és persze a kiváltó okokat:fallabda, fitnesz és jégkorongozás teljesen mellőznöm kellett!
Mindenféle gyógykenőcs,majd 2 szeri szteroid injekció és gipsz után sem javult csak stagnált az állapotom!
Mindenben kapaszkodtam bár sosem voltam híve, de elmentem egy "csoda dokihoz" aki egy általános "kuruzslás és masszázs egyvelege" után teljesen kiábrándított ezen gyógyulási módszerből.
Ezek után nagyon nehezen vettem rá magam kedves ismerősöm javaslatára, hogy elmenjek a Tamáshoz.Lelkileg feladtam, nem hittem már benne és láss csodát, egy végtelenül szerény szimpatikus és utólag mondhatom fantasztikus tudással megáldott úriember egy fél óra alatt 50%-os javulást ért el a "látó kezével" és gépével!
Nem hittem el, hogy ilyen létezik és két hét múlva újra elmentem és azóta visszakaptam az ÉLETEM, sportolhatok!
Most épp a bátyámon segít hasonló tünetek megszüntetésében.
Végtelenül hálás vagyok, azóta hirdetem az "igét"!:-)
Köszönöm neked Tamás!

Kovács Miklósné     24 január 2012 17:40 | Győrladamér
Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Tamásnak, egyben segíteni másoknak, hogy ne adják fel a reményt. Több mint 21 éve kezdődtek a derékfájdalmaim. Először "csak" deréktáji fájdalmaim voltak, amik elviselhetőek voltak ugyan, de egyre hosszasabban és erősebben jelentkeztek. Lumbaghonak vélték, a röntgen nem igazán mutatott ki elváltozást kopáson kívül (ekkor 18 éves voltam!). Gyógyszeres kezeléseket kaptam, amik nem sokat használtak. Ahogy múlt az idő, úgy lettem egyre rosszabbul, csökkent a mozgásképességem, injekciós kezelés, fizikoterápia, masszázs, gyógytornák következtek, de mindig az volt a megállapítás, hogy ez nem okozhat ekkora fájdalmat. Mígnem tavaly februárban kiszakadt porckorongsérvvel megoperáltak. Újabb torna, szanatórium, úszás, stb. A már elviselhetetlen fájdalmam ugyan megszűnt, de nem múlt el. Decemberre mindkét lában teljesen lezsibbadt, gyógytornászhoz fordultam - akinek ma is köszönöm, hogy Tamáshoz irányított. A medencecsontom 4 cm-rel volt elbillenve, amit már az első kezelés alatt - fájdalommentesen - szinte teljesen sikerült helyre mozgatni. 2. nap éreztem azt, hogy igen, most már elhiszem, hogy élhetek fájdalommentesen! A következő alkalommal a csigolyáimat is visszamozgatta, és azóta újjászülettem. Mindig sportoltam, de most fájdalom nélkül teszem, természetesen fokozatosan terhelve magamat. Ami még meglepő volt számomra, hogy az emésztésem is rendbe jött. Tamás azt mondta: - Szerencsés vagyok. - Igen, azt hiszem, igaza van.
Köszönöm Tamás!

Irén     24 január 2012 16:46 | Austria
Miután évekig egy orvos sem tudott segíteni rajtam, Tamás Te szabadítottál meg a krónikus derékfájásomtól, de nem csak nekem, hanem családom több tagjának, és sok barátomnak is nagyon segítettél. Az mellett hogy egy szakmai zseni vagy, nagyon becsüllek és szeretlek segítökészséged, együttérzésed miatt, s az miatt is,hogy a nagy tudásod mellett olyan szerény és emberséges maradtál. Köszönök mindent! Irén


36
bejegyzés a vendégkönyvben

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa95
mod_vvisit_counterTegnap136

Oldalainkat: 16 vendég böngészi
IP cím: 54.81.131.189
 , 
MA: 2017 okt. 23

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi